Ryžovary
Pripraviť chutnú ryžu - ktorá nebude ani vlhká, ani suchá, ani príliš tvrdá ale ani rozvarená - je hotové umenie. V Ázií sa mu venovali celé generácie ... ale kto má dnes toľko času, aby sa učil variť dokonalú ryžu? Navyše, každá je trochu iná a preto ani ten najlepší recept nemusí fungovať dokonale práve vám.
Ak chcete mať skvelú ryžu ako z Thajského pouličného bistra a zároveň sa jej nechcete vôbec venovať, ryžovar je to, čo hľadáte. Tieto špeciálne zariadenia od Klarstein dokážu správne nastaviť čas a teplotu varenia tak, aby zabezpečili skvelý výsledok. Navyše, vďaka funkcií udržania tepla si môžete prílohu pripraviť vopred, a hotové Kung Pao preliať cez krásne teplú, nezlepenú ryžu.
V ryžovare dokážte pripraviť tiež základné jedná, ako je rizoto či ryža v mlieku.